Pediatria dels Perineus
Tornar

EL CAP DE LA SEU D'URGELL ACULL L'EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA "LACTÀNCIA MATERNA"

18/11/2022

Ja es pot gaudir de l'exposició fotogràfica del concurs sobre la lactància materna al CAP de La Seu d'Urgell. Aquesta exposició recull totes les fotografies participants al concurs de fotografia que s'ha realitzat en motiu de la Setmana Europea de la Lactància Materna a l'Alt Urgell, amb un total de 41 participants. Estem molt contents de la gran rebuda d'aquesta iniciativa per promoure la lactància materna al territori i cal dir que ha estat molt difícil per part del jurat la valoració i selecció de les fotografies premiades. Totes elles són una mostra de bellesa i de diferents visions de la lactància materna. 
El premi principal s'ha otorgat a la fotografia "NATURALESA EN ESTAT PUR" de la Hanan Douhri, el segon premi és per "VIDA" de la Jèssica Cúria i el tercer premi s'ha entregat a la fotografia titulada "EL ROCK DE LA FES-TETA" de Neus Trench. Com a novetat, el jurat ha fet mencions especials a les fotografies titulades "GERMANS DE LLET" i "UN INICI DIFERENT"
L'exposició romandrà al CAP de La Seu d'Urgell fins el dia 15 de desembre de 2022. A partir del dia 16 de desembre es podrà visitar al CAP d'Oliana fins el 20 de gener de 2023 i després es traslladarà a la FSH de La Seu d'Urgell fins el 28 de febrer de 2023. Una vegada finalitzada l'exposició fotogràfica, els autors podran recollir les seves fotografies a partir del març a la planta 2 del CAP de La Seu d'Urgell. 

Comparteix

Notícies relacionades

cross