Pediatria dels Perineus
Tornar

Nou calendari vacunal des de l'1 juliol del 2016

23/08/2016

Com molts haveu pogut comprovar aquests dies el Cat Salut ha instaurat des del 1 de juliol el nou calendari de vacunes. Amb aquest nou calendari podem gaudir del finançament públic de la vacuna del pneumococ i de la varicel·la, tan esperades des de fa molt temps, ja que fins ara el cost havia d’ésser assumit per les pròpies famílies. És per això, que depenent de la edat del nen/a, les dosis siguin diferents o bé estiguin fora de finançament públic i per tant, algunes famílies hagin d’acabar comprant alguna dosis, per acabar la pauta recomanada. És el que està passant a tots aquells nens/es que han nascut abans del 1 d’agost del 2015.

D’aquesta manera, només ens resten dos vacunes que considerem important pels vostres fills/es, i per tant recomanem que els siguin administrades i que no estan finançades pel CatSalut, són la del rotavirus (Rotateq o Rotarix) i la de la meningitis B (Bexsero).

Quan vingueu a la consulta, us donarem més informació, podeu aclarir els vostres dubtes i us facilitarem un document del Cat Salut per tal que ens doneu el vostre consentiment, si voleu administrar aquestes 2 vacunes. Aquest document, després d’haver-lo llegit i entès ens el teniu que entregar signat per que puguem administrar-les. Al mateix temps, el vostre pediatra us ha de fer la recepta de la vacuna, per a que us la puguin dispensar a la farmàcia.

Tanmateix us volem remarcar, que ens ha arribat un comunicat del Departament de Salut, el qual ens prohibeix administrar vacunes procedent d’un altre país o bé aconseguides per Internet. Per tant, si ens les porteu, NO les podrem administrar.

Us recomanem que, com sempre, si teniu qualsevol dubte us fiqueu amb contacte amb el equip de pediatria que de molt bon grat us informarà.

Comparteix

Notícies relacionades

cross