Pediatria dels Perineus
Tornar

Pediatria dels Pirineus a la Mobile Week

01/06/2022

Del 10 al 14 de maig es van dur a terme múltiples xerrades adreçades a la ciutadania en el marc de la Mobile Week a la Seu d'Urgell. És el segon any consecutiu que la capital de l'Alt urgell forma part d'aquest esdeveniment que té lloc a diferents punts del territori i aquest any Pediatria dels Pirineus ha col·laborat en 3 xerrades: 


Embaràs, nadons i pantalles: La llevadora Rosa Rogé i la pediatra Sheila Iglesias juntament amb la treballadora social del CAP de la Seu Mireia Faus i la Psicòloga de Benestar Emocional del CAP Maria Miró van parlar de la importància d'evitar les pantalles en aquesta primera etapa de la vida (0-2 anys) per no interferir en el neurodesenvolupament i en l'establiment d'un bon vincle afectiu. També es va incidir en  les alternatives a les pantalles.


Pantalles de 0 a 6 anys: La Dra. Ruiz pediatra i directora de Pediatria dels Pirineus va presentar juntament amb la logopeda del CDIAP Noemi Sabarich i les educadores del servei d'Intervenció Socioeducativa de l'Alt Urgell, Vanessa Tarrés i Raquel Fernández, van explicar les recomanacions actuals sobre l'ús de pantalles en aquesta franja d'edat. Aquí les recomanacions


Telemedicina en l'entorn rural: la consulta telemàtica de cardiologia pediàtrica entre la Seu i l'Hospital Sant Joan de Déu (HSJD):  El Dr. Astete pediatre de la Seu d'Urgell juntament amb el cardiòleg de l'HSJD el Dr. Cèsar ens van fer una demostració en directe de com es pot dur a terme la consulta de Cardiologia Pediàtrica de forma telemàtica i així poder rebre la millor assistència sanitària sense necessitat de desplaçar-se a Barcelona.

Podeu veure els vídeos de les presentacions en els següents links:

Pantalles de 0 a 6 anys

Telemedicina en l'entorn rural

llistat complet de presentacions

Comparteix

Notícies relacionades

cross